1
Vælg stilling
2
Ansøg stilling
3
Tak for ansøgning
4
Afvent svar

Tekniker til vedligeholdelsesafdeling

Til vores Centrallager i Middelfart søger vi en dygtig tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling.

Brænder du for fejlfinding på maskiner og automationsudstyr, og drømmer du om at få en hverdag, hvor du vil få indsigt i forskellige high-end maskiner ift. vedligehold, reparationer samt sikre generel drift og lovpligtigt vedligehold i vores produktion/lagermiljø og de tekniske løsninger der er valgt fra allerøverste hylde, med fokus på maksimal oppetid og optimalt vedligehold, så har vi jobbet til dig…

Som led i vores fortsatte udvikling og fokus på optimering, søger vi en dygtig vedligeholdelsestekniker, som skal sikre bedre drift og minimere nedetid i vores produktion. Vi har en bred vifte af forskellige automationsløsninger, som løbende skal opdateres og forbedres herunder banesystem, I-Pack maskiner og øvrige systemer, herunder også AutoStore på vores centrallager i Middelfart.

Vi tilbyder:
Et spændende job i en innovativ virksomhed der har været, og fortsat vil være, i stor udvikling og med fart og tempo hver eneste dag.

Du bliver ansat i en virksomhed med godt 1.800 ansatte og 86 detailbutikker i Danmark, 47 butikker i Norge og med udgangen af 2024 mere end 10 butikker i Sverige.

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende, varierende arbejdsopgaver i et uformelt team med godt sammenhold og fleksibilitet der ønsker og søger konstant udvikling, og forstår vigtigheden i, at alle processer spiller 100% hele tiden.

Kort om jobbet:
Du vil referere til den daglige vedligeholdelsesledelse og dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Sikre optimal drift og minimal nedetid på banesystemer og øvrige produktion
  • Sikre at processerne omkring drift af vores AutoStore er optimal og højst mulige oppe tid
  • Fejlfinding og reparation ved stop i vores produktion
  • Løbende opfølgning på vedligeholdelsesopgaver og generel service
  • Sikre notering og opfølgning af dokumentation er udfyldt korrekt i henhold til krav

Dine kvalifikationer:
Du har en teknisk uddannelse og baggrund, f.eks. automatiktekniker eller industrielektriker. Gerne suppleret med diverse efteruddannelser og kurser som f.eks. L-AUS-bevis – fejlfinding på automatiske maskiner – PLC-kendskab – truckkort.

Ovennævnte er ikke et krav, men fokus på detaljen og ikke mindst en god arbejdsmoral, hvor du er klar på at gå det ekstra for at alt fungerer som det skal, er vigtig. Erfaring med lignende stilling ville være en fordel.

Vi forventer at du:

  • Tager ansvar og ejerskab for alle typer af opgaver, store som små
  • Har grundlæggende erfaring med basis IT
  • Er i stand til at holde holdet koldt i presset situationer
  • Har STOR sans for kvalitet
  • Har både struktur og fleksibilitet i dit arbejde
  • Behersker Dansk og Engelsk i skrift og tale på et fornuftigt niveau
  • Kan arbejde alene, men også effektivt i et team når nødvendigt
  • Har erfaring med områder som pakkerimaskiner, robotanlæg, procesudstyr samt fejlfinding på mekaniske og elektriske anlæg

Personlige egenskaber
Du er i besiddelse af gode samarbejdsevner, og du trives i en travl hverdag, hvor det at sikre oppetiden på produktionsudstyret er dit primære fokus. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver og samtidig være serviceminded over for dine kolleger. Du er omgængelig og har et godt humør.

Arbejdstid
Vi søger en medarbejder til normal dagvagt. Derudover vil du indgå i hjemmevagtordningen ca. hver fjerde uge samt afløsning af kollegaer.

Yderligere oplysninger om jobbet kan indhentes ved henvendelse til:
Logistikchef, Niklas Wallenius på +45 20 49 13 21 i tidsrummet 12.00 – 15.00.
Facility Manager, Ailan Larsen på +45 60 55 97 54 i tidsrummet 12.00 – 15.00.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning, mærket ”Tekniker til vedligeholdelsesafdelingen”, sendes via vores elektroniske ansøgningsskema – benyt ”Udfyld ansøgning” knappen.

Vedhæft din ansøgning og CV i Word- eller PDF-format senest 15/04-2024.

Vi glæder os til at høre fra dig.