1
Vælg stilling
2
Ansøg stilling
3
Tak for ansøgning
4
Afvent svar

Butikschef til Flagship store i Valby

thansen, en af Danmarks største detail kæder, søger rutineret butikschef

Er du thansens nye leder til vores Flag Ship Store i Valby?

Vi søger til snarlig tiltrædelse en dygtig og rutineret leder til at stå i spidsen for vores Flagship store i Valby, en af kædens højest omsættende butikker. Den leder vi søger, skal komme med rig erfaring og robusthed, og du skal være i stand til at flytte teamet og butikken til et helt nyt niveau.

Som butikschef i vores Flagship store bliver du først og fremmest butikkens frontfigur og den, som har det daglige ansvar for butikkens performance, og ikke mindst teamet af dygtige og motiverede medarbejdere.

Herudover vil du som butikschef i vores Flagship store have et større dagligt ansvar, idet vores Flagship stores agerer som frontløber for hele kæden. Du vil ligeledes fungere som højre hånd for distriktschefen samt tage del i den operative drift. Din butik vil sammen med de øvrige Flagship stores lægge linjen for kædens kvalitets- og driftsmål, samt sikre struktur og oplæring i hele distriktet.

Skal du lykkes hos os, er du afhængig af en varieret værktøjskasse af personlige egenskaber og talent. Du skal kunne håndtere en hektisk, travl og udfordrende hverdag, du skal have et højt professionelt niveau både i forhold til kunder og kolleger, ligesom du konstant skal jagte optimeringer og forbedringer.

Kan du:

• Arbejde selvstændigt og løse udfordringer på egen hånd

• Motivere og samle teamet i butikken

• Tilrettelægge din egen hverdag

• Holde et højt humør med en positiv indstilling til de mange varierede opgaver i dagligdagen

• Holde mange bolde i luften og håndtere flere opgaver samtidig… – så er du måske vores nye butikschef

Vi søger dig som:

• Har erfaring som butiksleder herunder salg og service

• Er ambitiøs, engageret og målrettet

• Ser dig selv som den overbevisende leder der trives i et kædekoncept og kan sikre, at din positive indstilling smitter af på holdet

• Kan tage selvstændige beslutninger og er risikovillig?

• Tænker struktureret, systematisk og kan organisere dit og dit teams arbejde i dagligdagen

• Er resultatorienteret, udadvendt, kundemindet og trives godt i kontakten med andre

• Har god forståelse for IT

• Behersker dansk i skrift og tale

Dine overordnede ansvarsområder:

• Butikkens performance på salg og alle øvrige nøgletal

• Kundetilfredshed

• Oplæring, træning og motivering af medarbejdere

• Planlægning og optimering af driften

Du arbejder i det daglige tæt sammen med Distriktschefen, som også er din nærmeste leder. I samarbejde skal I løfte og optimere butikken og driften. Distriktschefen vil være din nærmeste kontakt og den som sammen med dig selv, er ansvarlig for din udvikling som butikschef hos thansen. Du vil agere som støtte spiller og højre hånd ift. hverdagens problemstillinger og udfordringer i dit distrikt, i tæt samarbejde med distriktschefen. Du skal derfor kunne administrere og acceptere, at du ud over ansvaret for din egen butik, også får et overordnet ansvar for hele distriktet.

Når du kommer med på thansen holdet, bliver du samtidig en del af en ambitiøs og fremstormende virksomhed, der har ambitioner langt ud over landets grænser. Vi er allerede nu lokaliseret i Norge og Sverige, og flere lande er på tegnebrættet. Da vi forventer en kraftig ekspansion i fremtiden, åbner stillingen op for at skabe en karriere inden for Retail.

Du bliver herudover en del af vores hold på mere end 1.800 dedikerede, kompetente og dygtige kolleger i Danmark, Norge og Sverige, der alle arbejder mod samme mål og hele tiden søger nye veje. Vi har en uformel omgangstone og et godt humør på arbejdspladsen. Vi arbejder i en flad organisation, der er præget af dynamik, vækst og engagement.

Siden start i 1991 har thansen haft en kontinuerlig udvikling. Dette er takket være en robust forretningsmodel og en ”sulten” kultur, kombineret med gode menneskelige værdier. Som spiller på det blå hold, kan du være med til at sætte dit præg på den næste del af rejsen.

Vi håber, vi får mulighed for at byde dig velkommen på holdet. Send din ansøgning allerede i dag.

Din ansøgning
Har du relevante spørgsmål eller mangler du informationer, er du velkommen til at kontakte vores Distriktschef Abraham Gaaei på telefon 20 42 04 51.

Ansøgning til stillingen sendes via det elektroniske ansøgningsskema – benyt ”Udfyld ansøgning” knappen. Vedhæft din ansøgning + CV i PDF- eller Word format.

Mærk din ansøgning: ”Butikschef Valby”.

Bemærk vi rekrutterer løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.