1
Vælg stilling
2
Ansøg stilling
3
Tak for ansøgning
4
Afvent svar

Chauffører

Til vores centrallager i Middelfart søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører til at fremfinde og pakke varer samt kørsel og levering til virksomhedens værkstedskunder.

Som medarbejder hos AD Danmark kan du forvente en travl og udfordrende hverdag i en organisation hvor det ofte går rigtig stærkt, og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Du bliver en del af et team af dygtige kolleger og en spændende virksomhed. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsklima der gør hverdagen både sjov og inspirerende.

Vi forventer at du:

  • Har en præsentabel fremtoning
  • Kan lide kundekontakt og er god til at tale med mennesker
  • Er omhyggelig, påpasselig og grundig i dit arbejde
  • Har let til smil og et godt humør
  • Er i besiddelse af gode samarbejdsevner
  • Er pligtopfyldende, punktlig og arbejdsom

Gyldigt førerbevis (B) er påkrævet.

Har du kendskab til Autoreservedele og biler samt til IT herunder Office pakken, så er det et stort plus, men intet krav.

Arbejdstid og løn:

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Arbejdstiden placeres mandag til fredag. Ansættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår iht. 3F overenskomst.

Din ansøgning:

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte kørselskoordinator Magnus Laursen på telefon 23 35 17 82.

Ansøgning til stillingen sendes via det elektroniske ansøgningsskema – benyt ”udfyld ansøgning” knappen. Vedhæft din ansøgning + CV i PDF- eller Word format.

Bemærk vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Mærk ansøgningen ”Chauffør – Middelfart”.

Om os:

AD Danmark A/S er Danmarks nye autogrossist med hovedsæde i Middelfart og afdelinger i hele landet.AD Danmark er B2B-divisionen i T. Hansen Gruppen A/S – find mere information på www.addanmark.dk.