1
Vælg stilling
2
Ansøg stilling
3
Tak for ansøgning
4
Afvent svar

Konstitueret Butikschef – København S

thansen, en af Danmarks største detailkæder søger en konstitueret Butikschef med mulighed for fastansættelse

Med snarlig tiltrædelse søger vi en engageret og dygtig konstitueret butikschef til vores butik i København, med mulighed for efterfølgende fastansættelse enten i København eller i en af vores øvrige butikker.

Drømmer du om en hektisk og interessant arbejdsdag, hvor du kan finpudse dine lederkundskaber og udvikle dine ambitioner? Er du servicemindet til fingerspidserne og gør alt for at sikre tilfredse kunder? Er du interesseret i biler, MC eller andre af vores produktgrupper, så er du måske vores nye butikschef.

Hos thansen skal det være sjovt at gå på arbejde. Vores motto er ”har du viljen, så udvikler vi talentet”. Vi har korte kommandoveje, vi tager hurtige beslutninger og vi har en hverdag i højt tempo. Hos os er alle med til at sætte sit præg på vores koncept. Herudover, er vi meget optaget af at yde Danmarks bedste service, vi lever og ånder for vores kerneværdier herunder ATK (Altid Tilfredse Kunder).

Som butikschef får du det daglige ansvar for driften i din egen butik, personale og rutiner. Du får ansvaret for at udvikle og motivere dine ansatte, skabe gode ledere og medarbejdere. Dine primære 3 ansvarsområder er personale, indfri kædens KPI tal samt sikre, at butikken lever op til kæde niveau.

Kan du:
• Arbejde selvstændigt og løse udfordringer på egen hånd
• Motivere og samle teamet i butikken
• Tilrettelægge din egen hverdag
• Holde et højt humør med en positiv indstilling til de mange varierede opgaver i dagligdagen
• Holde mange bolde i luften og håndtere flere opgaver samtidigt
• Være ekstremt omstillingsparat. En dag er aldrig den samme, nye opgaver må løses dagligt

Vi søger dig som:
• Har god erfaring med salg og service
• Er ambitiøs, engageret og målrettet
• Har ledererfaring, gerne inden for kædedrift i detailhandlen, men ikke et krav
• Er fleksibel
• Har interesse for bilbranchen, samt detailhandel
• Kan lide af have kontakt med mennesker
• Er resultatorienteret efter de målsætninger der bliver sat
• Har god forståelse for IT
• Behersker dansk i skrift og tale

Du vil få en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven. Du arbejder i det daglige tæt sammen med distriktschefen som også er din nærmeste leder. I samarbejde skal I løfte og optimere butikken og driften. Distriktschefen vil være din nærmeste kontakt og den som sammen med dig selv, er ansvarlig for din udvikling som butikschef hos thansen. Vi forventer dog, at du aktivt tager del i din egen oplæring, da vi er i rivende udvikling, og søger medarbejdere der hurtigt og let tilpasser sig virksomhedens identitet, kultur og ambitioner.

Når du kommer med på thansen holdet, bliver du samtidig en del af en ambitiøs og fremstormende virksomhed, der har ambitioner langt ud over landets grænser. Vi er allerede nu lokaliseret i Norge og Sverige, og flere lande er på tegnebrættet. Da vi forventer en kraftig ekspansion i fremtiden, åbner stillingen op for at skabe en karriere inden for retail.

Du bliver herudover en del af vores hold på mere end 1.800 dedikerede, kompetente og dygtige kolleger i Danmark, Norge og Sverige, der alle arbejder mod samme mål og hele tiden søger nye veje. Vi har en uformel omgangstone og et godt humør på arbejdspladsen. Vi arbejder i en flad organisation, der er præget af dynamik, vækst og engagement.

Siden starten i 1991 har thansen haft en kontinuerlig udvikling. Dette er takket være en robust forretningsmodel og en ”sulten” kultur, kombineret med gode menneskelige værdier. Som spiller på det blå hold, kan du være med til at sætte dit præg på den næste del af rejsen.

Vi håber vi får mulighed for at byde dig velkommen på holdet. Send din ansøgning allerede i dag.

Din ansøgning
Har du relevante spørgsmål eller mangler du informationer, er du velkommen til at kontakte vores Regionschef Kim Hauerberg Kristiansen på telefon 20 33 18 78.

Ansøgning til stillingen sendes via det elektroniske ansøgningsskema – benyt “udfyld ansøgning” knappen.


Vedhæft din ansøgning + CV i PDF- eller Word format.

Mærk din ansøgning: ”Konstitueret Butikschef – København”.

Bemærk vi rekrutterer løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.